fbpx

Covid. Situation now 4/ 2021

Suomeksi / In English below

Olen miettinyt kirjoitanko teille tästä ollenkaan. Kun pitäisi jaksaa olla tsemppaava ja iloinen ja jakaa hyviä asioita kaiken harmin keskellä. Vaan kyllä mietin niinkin, että koska toimitaan rehellisesti ja läpinäkyvästi, niin totuus on parempi kertoa. Ehkä se lisää myös ymmärrystä.
Nyt on Fashion Revolution ja tekijöitä ja tuotteen alkuperää valaistaan. Me olemme nyt menettäneet koronalle kolme taitavaa kutojaa Intiassa. Intiassa tilanne on melkeinpä katastrofaalinen: on lockdowneja tuon tuosta ja ulkonaliikkumiskieltoa. Tulee sadonkorjuuaika ja kutojia tarvittaisiin pellolla, koska kasvattavat ruokansa itse, elävät omavaraistaloudessa. Tuo sentään on tässä tilanteessa onni, kun kauppaan kylistä ei edes pääse.
Intiassa rokoteohjelma voi kestää vuosia. Populaatio on niin suuri. Meidän pieniin kyliin rokotteista on sentään ollut edes puhetta.
Intiassa on nyt myös kuuma lähes 40 astetta. Kutojat työskentelevät varhain aamulla, kun ei vielä ole liian kuuma ja jos lockdownilta työtä tehdä saavat. Myös kylissä pidetään etäisyyttä, vaikka sairastuneita ei tällä hetkellä ole. Me puskemme eteenpäin ja valmistamme tilauksianne parhaamme mukaan. Odottamaan joudutte, mutta se palkitaan. Mekin joudumme odottamaan. Kaikki joutuvat. Delhistä toukokuun alussa alunperin saapuvaksi arvioitu rahti ei pääse lähtemään, koska lockdown jatkuu. 

Kiitos kärsivällisyydestänne. Odottamisessa.

Toivotaan Intiaan parasta. Terveyttä.

Kiitos. 🖤

Outi.

india_boy_lowhymio_making_tomi_leppanen_mums_india_handmade aiti-lapsi-india-low

#fashionrevolution

***

I have been thinking if I should tell you this or not. As you know ”marketing” and spreading love & joy & keeping up good vibes- thing around.. It’s Fashion revolution yes we know, but do not feel like celebrating. As we work visible I decided to tell you the truth.
In India where we make most of our rugs in small villages, we have lost three skilled weaver’s for covid. Situation is disastrous for their families. There are lockdowns and curfews.
We work for a limited time only, as it is also very hot, about 40 degrees in the villages now. We work on your orders, and we do have weaver’s at work. Lockdowns stop the freight and all is ceased for 2 weeks every now & then. People are vaccinated, but India has such a huge population it takes for years to vaccinate all.
You need to wait for your order’s arrival, as freight is stuck in Delhi, but we do appreciate your order, and work given to us in this situation very much. As we do still go strong forward. Thank You, keep well 🖤
••••••••