fbpx
Written on May 18, 2021

New for 2021! SAVU. Fire designed and made in Finland

Mum'sin uutuus kesälle 2021 on Suomessa suunniteltu ja valmistettu vankka kotimainen tulikulho, mikä kestää pihamaalla ympäri vuoden. Materiaali on 100% kierrätettyä ja kauniisti vaaleanruskeaksi patinoituvaa terästä. Savussa on osin käytetty metalliteollisuudessa käytettävien säiliöiden kansiosia. 

Kesällä Savun ääressä grillataan ja syksyn tullen nautitaan elävän tuliliekin leikistä. Kulhon olemukseen kuuluu, että se patinoituu ja ruostuu kauniisti sateessa ja käytössä, vaikka se saapuukin kotiovellesi ruostumattomana. Metallipajalla Suomessa valmistettu kulho kestää ja palvelee vuosia ja se on helposti siirrettävissä paikasta toiseen. Saatavana halkaisijaltaan 600mm, 700mm ja 1000mm. Pienempien paino noin 16-17kg ja suri noin 35kg. Erikoiskoot erikoistilauksesta, kuten toki nämä peruskootkin. Hintaan kuuluu, että kulho toimitetaan suoraan kotiovellesi. Toistaiseksi kulhoja toimitetaan vain Suomeen. Toimitusaika on kolmesta neljään viikkoa tilauksesta ja mahdolisuuksien mukaan niin nopeast kuin kulhon valmiiksi saadaan.

Voi valita kulhon joko ilmareällä pohjassa, jolloin reiästä saataa tipahdella tuhkaa maahan, tai sitten "siistimpänä" umpinaisena versiona. Valmistajan kanssa on testattu, että  tuli palaa kulhossa hyvin ja ilma kiertää ilman alustaan tehtävää reikääkin.

Mum's on kiitollinen ja iloinen tästä yhteistyöstä osaavien suomalaisten tekijöiden kanssa. Ei voi kuin ihailla ihmisten osaamista. Olivat ihmiset sitten Suomessa tai vastapäätä Suomea toisella puolen maapalloa. Kiitos, kun osaatte ja teette.

 savu_tulikulho_fire_tuli_madeinfinland_side_fire_tulikulho_tera_p87503 savu_tulikulho_madeinfinland_side_fire_tulikulho_terassi_websavu_tulikulho_madeinfinland_detail_web

 

savu_tulikulho_madeinfinland_web