MUM's Garden

Mum'sin blogi.

MUMs KOALA Jenni Tuominen wallhanging ryijy 1

Uuden mallistomme kunniaksi haluamme esitellä muutamia uusia tuotteitamme ja niiden suunnittelijoita. Aivan ensimmäiseksi vuoron saa valloittavan ihana Koala-kokoelma.

MUMs KOALA collection Jenni Tuominen wallhanging finnish rug

Koala, Big Koala, Large Koala ja Semi Koala ovat käsityönä valmistettuja design ryijyjä, jotka koristavat huonetta sympaattisella olemuksellaan. Pienempinä Koalaperheen jäseninä ihastuttavat Koala ja Large Koala tyynynpäälliset.

Koalat on MUM’sille suunnitellut kuvitustaiteen valtionpalkinnolla vuonna 2017 palkittu Jenni Tuominen. Tuotteet valmistetaan eettisesti ja vastuullisesti Intiassa paikallisesta lampaanvillasta ja alusta loppuun käsityönä. Jokainen Koala on sen valmistaneen artisaanin signeeraama.

 

Ryijynä seinällä

Koala-ryijyn voi ripustaa perinteisesti seinälle. Sen lisäksi, että Koala ihastuttaa suloisuudellaan, ryijy vähentää kaikumista ja toimii samalla äänieristeenä.

 

Mattona lattialla

MUMs Koala Jenni tuominen rug matto wool

Koalat soveltuvat käytettäväksi myös mattona lattialla. Niiden seinäkiinnitys on suunniteltu huomioiden molemmat käyttömahdollisuudet. Olisihan se nyt ihanaa, jos aamulla voisi sängystä noustessaan upottaa varpaansa pehmeään villamattoon ja lattialla tervehtisi vielä näin herttainen ilme.

 

Keinutuolin pehmusteena

MUMs koala jenni tuominen rug matto

Yhtä hyvin ryijyn voi asetella keinutuolin tai penkin päälle pehmusteeksi. Tosin malttaakohan tuolista sen jälkeen enää noustakaan, sen verran pehmoisia ovat nämä Koalat.

 

Tyynyt

MUMS Ryijytyyny Koala Jenni Tuominen low

Koala-tyynyt piristävät missä tahansa. Tyynyjä voi bongata myös turkulaisesta Leipomo GRYNistä ja niitä, kuten muitakin MUM’seja löytyy myös Helsingin keskustassa esimerkiksi Vepsäläiseltä.

 

Kuvat: Hilja Mustonen, Ulla Kokki, Outi Puro.