Skip to main content
Tärkeä tiedote! Tiistaista 30.8.2022 lähtien 7-15kg mattotilaukset toimitetaan Suomeen yksilöllisesti express-kuljetuksena. Jokainen Mum's valmistuu tilauksesta ja tuotanto toimii pienissä kylissä mainiosti, vaan rahti ollut arvaamaton kohta kolme vuotta. Nyt toimitusaika nopeutuu huomattavasti. Tahdomme näin palvella teitä paremmin. Kiitos. 

Päre. Luonnonvalkoinen, harmaa ja musta

Design: MUM's Original design

Kaunis ja kestävä, upottavan pehmeä ja paksu luksusvillamatto. Valmistamme myös mittatilauksena ja hapsuilla tai ilman. Laadukkainta ekoluksusvillaa ja käsintehty.


1,790.00€
Koko:

Lisätietoa tuotteesta

Kaunis ja kestävä, upottavan pehmeä ja paksu luksusvillamatto. Valmistamme myös mittatilauksena ja hapsuilla tai ilman. Laadukkainta ekoluksusvillaa ja käsintehty.

Vastuullisesti valmistettu pienessä kylässä Pohjois-Intiassa, suunniteltu Suomessa. Jokainen Mum's matto on käsintehty ja signeerattu. Valmistamme kaikki mattomme aikaavievin perinteisin käsityötekniikoin. Tuotantoketju on läpinäkyvä ja lähtee siitä, että käyttämämme villa keritään vapaana laiduntavista lampaista. Päre matossa pohjaväri on käytännöllinen ja suotuisa niin eläin- kuin lapsiperheeeseenkin: pohjaväri on sekoitus luonnonvalkoista ja vaaleanharmaaa, kuvio musta. Tätä mattoa satunnaiset kuratassujen jäljet tai "hupsis lasi kaatui"- elämäntapahtumat eivät haittaa. 

Valmistamme mattoa myös toivekoossa. Kysythän ystävällisesti lisää Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. ja autamme lisää. Kiitos.

 

MUM's

Mum's syntyi Etelä-Afrikassa vuonna 2006, kun suomalainen Outi - kuvataiteilija ja äiti - teki yhteistyötä 15 paikallisen naisen kanssa. Yhteistyön tuloksena syntyi taideteoksia Suomessa järjestettyyn näyttelyyn. Teokset oli kaikki kudottu käsin Outin suunnitelmien ja designien pohjalta. Projekti tuki naisia, jotka tekivät työtä kotoa käsin. Koska kaikki osallistuneet olivat äitejä, projektin nimeksi tuli MUM's. 

Vuosien myötä Mum'sista muotoutui kestävän kehityksen tuotemerkki "Mum's Good with Goods", vastuuta ihmisestä ja ympäristöstä kantava, pohjoismaista suunnittelua ja perinteistä käsityötaitoa kaukana kehittyvissä maissa yhdistävä vahvasti arvosidonnainen design-yritys. Mum'silla on tuotantoa neljässä maassa - Intiassa, Etelä-Afrikassa, Kambodžassa ja Boliviassa. Kaikki tuotteet tehdään mahdollisimman pitkälti käsin, ja ihmiset tekevät työtä kotoa käsin säästäen näin matkakuluja ja luonnonvaroja. Jokainen Mum's valmistuu lähituotantona ja materiaalit paikallisia luonnon- tai kierrätysmateriaaleja. Jokainen Mum's on yksilöllinen ja Mum'sin tuotteessa on tekijänsä signeeraus.

HUOM. Valmistamme ja toimitamme mattoja ainoastaan tilauksesta, toivomassasi kokoluokassa. Nettikaupassa olevat kokoehdotukset ovat viitteellisiä ja koot perustuvat pohjoismaisiin olohuonemittoihin ja esittävät mattojen kuviot sellaisina kuin se suunnilleen kyseisessä koossa ovat. Toivottavasti niistä on mattokoon valinnassa teille apua. Tilauksesta valmistettavilla tuotteilla ei valitettavasti ole voimassa peruutus- tai palautusoikeutta.

Muita kiinnostavia tuotteita