Skip to main content
Tärkeä tiedote! Tiistaista 30.8.2022 lähtien 7-15kg mattotilaukset toimitetaan Suomeen yksilöllisesti express-kuljetuksena. Jokainen Mum's valmistuu tilauksesta ja tuotanto toimii pienissä kylissä mainiosti, vaan rahti ollut arvaamaton kohta kolme vuotta. Nyt toimitusaika nopeutuu huomattavasti. Tahdomme näin palvella teitä paremmin. Kiitos. 

Kumpukylä pyöreä bambuvillamatto

Design: MUM's Original design

Kumpukylä matto on luonnollinen kaunotar. Valmistamme mattoa tilauksesta mihin kokoon ja muotoon tahansa. Villa ja bambu yhdistyvät tässä matossa kivalla tavalla ja materiaali tuo maton opintaan lämminhenkisen luonnollisen tunnun. Jokainen matto on uniikki ja tekijänsä signeeraama. Neliöhinta 380,00eur/m2.


Price range : 1,580.00€ to 4,600.00€
1,580.00€
Tämä tuote voidaan jälkitoimittaa
Koko:

Lisätietoa tuotteesta

Kumpukylä matto on luonnollinen kaunotar. Valmistamme mattoa tilauksesta mihin kokoon ja muotoon tahansa. Villa ja bambu yhdistyvät tässä matossa kivalla tavalla ja materiaali tuo maton opintaan lämminhenkisen luonnollisen tunnun. Jokainen matto on uniikki ja tekijänsä signeeraama. Neliöhinta 380,00eur/m2.

Peruskoot 140 x 200 / 170 x 240 / 200 x 300 ja lisäksi kustomoitu toivekoko. Olethan yhteydessä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. ja autamme lisää.

Designed in Finland by MUM's original.

Varsinkin syksyllä maamme on täynnään rauhoittavan maanläheisiä värisävyjä. Tavoittelimme Kumpukylä-maton sävyissä luonnollista seesteisyyttä sellaista, mikä rauhoittaisi kotona ympäri vuoden. Villa ja bambu ovat maapallomme uusiutuvimpia luonnonvaroja. Villan ja bambun tuotanto on kestävää ja bambu kasvaa ilman torjunta-aineita. Molemmat kuidut ovat kestäviä, luonnollisia ja biohajoavia, ympäristöystävällisiä.

Kaikki matot valmistamme ystävällisestä tilauksestanne emmekä me pidä varastoa. Kysythän lisää Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.  

Mum's työllistää käsityöläisiä, jotka asuvat maaseutukylissä Pohjois-Intiassa, Etelä-Afrikassa ja Boliviassa. Ostamme jokaisen tuotteen ja sovimme kohtuullisesta ja oikeudenmukaisesta työkorvauksesta yhteistyössä kylissä asuvien käsitylöläisten kanssa. Materiaalit ovat aina laadukkaimpia paikallisia, joko luonnollisia tai kierrätettyjä. Totuus on, että käsityöläisemme eivät osaa lukea tai kirjoittaa, koska heillä ei ole koskaan ollut mahdollisuutta käydä koulua. Mum's tarjoaa työllistämällä säännöllisiä tuloja, joilla käsityöläiset voivat kustantaa lastensa koulunkäynnin. 

The lead time during covid is about 3-6 months.  We are so sorry to keep you waiting! Rugs are made in time, but freight takes an unusually long time.

MUM's

Mum's syntyi Etelä-Afrikassa vuonna 2006, kun suomalainen Outi - kuvataiteilija ja äiti - teki yhteistyötä 15 paikallisen naisen kanssa. Yhteistyön tuloksena syntyi taideteoksia Suomessa järjestettyyn näyttelyyn. Teokset oli kaikki kudottu käsin Outin suunnitelmien ja designien pohjalta. Projekti tuki naisia, jotka tekivät työtä kotoa käsin. Koska kaikki osallistuneet olivat äitejä, projektin nimeksi tuli MUM's. 

Vuosien myötä Mum'sista muotoutui kestävän kehityksen tuotemerkki "Mum's Good with Goods", vastuuta ihmisestä ja ympäristöstä kantava, pohjoismaista suunnittelua ja perinteistä käsityötaitoa kaukana kehittyvissä maissa yhdistävä vahvasti arvosidonnainen design-yritys. Mum'silla on tuotantoa neljässä maassa - Intiassa, Etelä-Afrikassa, Kambodžassa ja Boliviassa. Kaikki tuotteet tehdään mahdollisimman pitkälti käsin, ja ihmiset tekevät työtä kotoa käsin säästäen näin matkakuluja ja luonnonvaroja. Jokainen Mum's valmistuu lähituotantona ja materiaalit paikallisia luonnon- tai kierrätysmateriaaleja. Jokainen Mum's on yksilöllinen ja Mum'sin tuotteessa on tekijänsä signeeraus.

HUOM. Valmistamme ja toimitamme mattoja ainoastaan tilauksesta, toivomassasi kokoluokassa. Nettikaupassa olevat kokoehdotukset ovat viitteellisiä ja koot perustuvat pohjoismaisiin olohuonemittoihin ja esittävät mattojen kuviot sellaisina kuin se suunnilleen kyseisessä koossa ovat. Toivottavasti niistä on mattokoon valinnassa teille apua. Tilauksesta valmistettavilla tuotteilla ei valitettavasti ole voimassa peruutus- tai palautusoikeutta.