fbpx
Tärkeä tiedote! Tiistaista 30.8.2022 lähtien 7-15kg mattotilaukset toimitetaan Suomeen yksilöllisesti express-kuljetuksena. Jokainen Mum's valmistuu tilauksesta ja tuotanto toimii pienissä kylissä mainiosti, vaan rahti ollut arvaamaton kohta kolme vuotta. Nyt toimitusaika nopeutuu huomattavasti. Tahdomme näin palvella teitä paremmin. Kiitos. 

Helmi juhlalaukku

Design: MUM's Original design

Juhlien helmi on eettisesti lasihelmistä valmistettu Mum'sin suunnittelema juhlalaukku, Rajattu sarja ja jokainen uniikki aarre signeerattu. suunnittelu Mum's.


160.00€

Lisätietoa tuotteesta

Juhlien helmi on eettisesti lasihelmistä valmistettu Mum'sin suunnittelema juhlalaukku, Rajattu sarja ja jokainen uniikki aarre signeerattu. suunnittelu Mum's.

HELMI- laukku syntyi Mum'sin ja Laitilan Wirvoitusjuomatehtaan yhteistyönä, yhteisten arvojen pohjalta. Kummatkin yritykset toimivat puhtaalla omallatunnolla ympäristöä kunnioittaen ja korkealaatuisia lopputuotteita luoden. Laitilan Wirvoitusjuomatehtaan juomat valmistuvat tuuli-, Mum'sin käsityövoimalla. Löysimme yhtymäkohdan myös naisellisuudesta. Laitilan Wirvoitusjuomatehtaan pinkahtava Skumppa on nykynaisellisuuden poreileva ilmentymä juomahyllyllä. MUM’s taas on alusta alkaen työllistänyt naisia kehittyvissä maissa. Halusimme yhdessä luoda jotakin, jossa nämä kaksi asiaa kietoutuisivat toisiinsa, Yhteistyömme tuloksena syntyi naisellisuutta huokuva, MUM’sin Outi Puron suunnittelema uniikki käsilaukku, joka on valmistettu eettisten periaatteiden mukaisesti MUM’sin naisia työllistävällä työpajalla Intiassa. Sädehtivän helmikirjaillun käsilaukun kruununjalokivi on sen sisäänrakennettu yhden Laitilan ”Skumpan-menevä” tasku, joka varmistaa asianmukaisen kuljetuksen juhlajuomalle. Jokainen käsilaukku on yksilöllinen, sillä se on käsityönä valmistettu ja tekijänsä signeeraama. Jokainen HELMI on uniikki, signeerattu ja valmistettu intialaisten MUM's-naisten käsissä. Naisen käsistä suomalaisille naiselle.

MUM's

Mum's syntyi Etelä-Afrikassa vuonna 2006, kun suomalainen Outi - kuvataiteilija ja äiti - teki yhteistyötä 15 paikallisen naisen kanssa. Yhteistyön tuloksena syntyi taideteoksia Suomessa järjestettyyn näyttelyyn. Teokset oli kaikki kudottu käsin Outin suunnitelmien ja designien pohjalta. Projekti tuki naisia, jotka tekivät työtä kotoa käsin. Koska kaikki osallistuneet olivat äitejä, projektin nimeksi tuli MUM's. 

Vuosien myötä Mum'sista muotoutui kestävän kehityksen tuotemerkki "Mum's Good with Goods", vastuuta ihmisestä ja ympäristöstä kantava, pohjoismaista suunnittelua ja perinteistä käsityötaitoa kaukana kehittyvissä maissa yhdistävä vahvasti arvosidonnainen design-yritys. Mum'silla on tuotantoa neljässä maassa - Intiassa, Etelä-Afrikassa, Kambodžassa ja Boliviassa. Kaikki tuotteet tehdään mahdollisimman pitkälti käsin, ja ihmiset tekevät työtä kotoa käsin säästäen näin matkakuluja ja luonnonvaroja. Jokainen Mum's valmistuu lähituotantona ja materiaalit paikallisia luonnon- tai kierrätysmateriaaleja. Jokainen Mum's on yksilöllinen ja Mum'sin tuotteessa on tekijänsä signeeraus.

HUOM. Valmistamme ja toimitamme mattoja ainoastaan tilauksesta, toivomassasi kokoluokassa. Nettikaupassa olevat kokoehdotukset ovat viitteellisiä ja koot perustuvat pohjoismaisiin olohuonemittoihin ja esittävät mattojen kuviot sellaisina kuin se suunnilleen kyseisessä koossa ovat. Toivottavasti niistä on mattokoon valinnassa teille apua. Tilauksesta valmistettavilla tuotteilla ei valitettavasti ole voimassa peruutus- tai palautusoikeutta.

Muita kiinnostavia tuotteita