Pajoja meillä on neljä: Afrikassa, Boliviassa, Kamputseassa, Intiassa.

Pajalla käsityöläiset tapaavat kerran viikossa. Tuote tarkistetaan, signeerataan, työkorvaus maksetaan. Kotiin palataan mukana ohjeet ja materiaalit uuteen tilaustyöhön. Pajalla kankaat viimeistellään valmiiksi tuotteiksi.

Afrikassa työmatka kestää tunteja. Boliviassa yhteyshenkilömme matkaa kaupungista pajalle vuorille ja käy käsityöläisten kodeissa keräten valmiit tuotteet, ohjeistaen uuteen työhön. Kamputseassa koruja valmistetaan kodeissa, jonne naapuruston naiset arkipäivisin kokoontuvat.

Intiassa mattoja kutovat perinteisesti miehet. Työmatkat eivät ole pitkiä ja usein pajalle mukana matkaa myös perhe. Naiset vastaavat mattojen viimeistelystä. Työkorvaus on kaikille sama.

Kuuntelemme käsityöläisten toiveita siitä, mikä kulloinkin on arkielämälle sujuva tapa tehdä töitä. Pyrimme mahdollistamaan työnteon toiveen mukaan. Oli paja missä päin maailmaa tahansa.

Tilaa uutiskirje & voita!

Tilaa Mum'sin uutiskirje ja voit voittaa tuotteitamme joka neljäs kuukausi järjestettävässä arvonnassamme! Seuraavan arvontamme palkintona on Koko iäksi -matto! Uutiskirjeen tilaajana otat automaattisesti osaa kaikkiin arvontoihimme. 

Kunnioitamme yksityisyyttäsi, emmekä ikinä luovuta osoitettasi kolmansille osapuolille.