fbpx

eLahjakortti

Yllätä ystäväsi lahjakortilla! Lahjakortti mille tahansa lahjasummalle. Lahjakortti voimassa 24 kuukautta.

Lahjakortti eettisen muotoilun ystävälle. Lahjan saaja saa lahjakortin sähköpostitse heti maksusuorituksesi jälkeen.


0.00€

Kirjoita lahjakortille haluamasi summa euroissa.: *


Lisätietoa tuotteesta

Yllätä ystäväsi lahjakortilla! Lahjakortti mille tahansa lahjasummalle. Lahjakortti voimassa 24 kuukautta.

Lahjakortti eettisen muotoilun ystävälle. Lahjan saaja saa lahjakortin sähköpostitse heti maksusuorituksesi jälkeen.

Näin toimit Mum'sin verkkokaupassa, kun tahdot käyttää saamaasi lahjakortin:

Valitse haluamasi tuotteet ostoskoriin ja syötä kassalla lahjakorttikenttään saamasi koodi. Jos ostoksesi on pienempi kuin lahjakortin summa, säilyy jäljelle jäävä arvo lahjakortillasi ja voit käyttää sen myöhemmin.

Lahjakortin voi lunastaa vain verkossa Mum’sin nettikaupassa. Lahjakortti voimassa 24kuukautta ostopäivästä.. Lahjakorttia ei voi vaihtaa rahaksi tai palauttaa, eikä kadonnutta tai varastettua lahjakorttia korvata. Lahjakorttia ei voi lunastaa käteiseksi tai käyttää luottokortin saldoihin. Lisää tietoa yleisistä toimistusehdoistamme sekä rekisteriselosteestamme.

 

MUM's

Mum's syntyi Etelä-Afrikassa vuonna 2006, kun suomalainen Outi - kuvataiteilija ja äiti - teki yhteistyötä 15 paikallisen naisen kanssa. Yhteistyön tuloksena syntyi taideteoksia Suomessa järjestettyyn näyttelyyn. Teokset oli kaikki kudottu käsin Outin suunnitelmien ja designien pohjalta. Projekti tuki naisia, jotka tekivät työtä kotoa käsin. Koska kaikki osallistuneet olivat äitejä, projektin nimeksi tuli MUM's. 

Vuosien myötä Mum'sista muotoutui kestävän kehityksen tuotemerkki "Mum's Good with Goods", vastuuta ihmisestä ja ympäristöstä kantava, pohjoismaista suunnittelua ja perinteistä käsityötaitoa kaukana kehittyvissä maissa yhdistävä vahvasti arvosidonnainen design-yritys. Mum'silla on tuotantoa neljässä maassa - Intiassa, Etelä-Afrikassa, Kambodžassa ja Boliviassa. Kaikki tuotteet tehdään mahdollisimman pitkälti käsin, ja ihmiset tekevät työtä kotoa käsin säästäen näin matkakuluja ja luonnonvaroja. Jokainen Mum's valmistuu lähituotantona ja materiaalit paikallisia luonnon- tai kierrätysmateriaaleja. Jokainen Mum's on yksilöllinen ja Mum'sin tuotteessa on tekijänsä signeeraus.

HUOM. Valmistamme ja toimitamme mattoja ainoastaan tilauksesta, toivomassasi kokoluokassa. Nettikaupassa olevat kokoehdotukset ovat viitteellisiä ja koot perustuvat pohjoismaisiin olohuonemittoihin ja esittävät mattojen kuviot sellaisina kuin se suunnilleen kyseisessä koossa ovat. Toivottavasti niistä on mattokoon valinnassa teille apua. Tilauksesta valmistettavilla tuotteilla ei valitettavasti ole voimassa peruutus- tai palautusoikeutta.

Muita kiinnostavia tuotteita