fbpx

Delivery times are currently longer than usual because of the COVID-19 pandemic. Some products are in stock ready to be delivered immediately. Contact Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. for inquiries. Thank you for your support and patience! Let’s all hope life gets back to normal soon!

HELMI-laukku
  • HELMI-laukku
  • HELMI-laukku
  • HELMI-laukku
  • HELMI-laukku
  • HELMI-laukku
  • HELMI-laukku

HELMI-laukku

HELMI- laukku syntyi Mum'sin ja Laitilan Wirvoitusjuomatehtaan yhteistyönä, yhteisten arvojen pohjalta.

160.00€
Designer : MUM's Original design

HELMI- laukku syntyi Mum'sin ja Laitilan Wirvoitusjuomatehtaan yhteistyönä, yhteisten arvojen pohjalta.

 

HELMI- laukku syntyi Mum'sin ja Laitilan Wirvoitusjuomatehtaan yhteistyönä, yhteisten arvojen pohjalta. Kummatkin yritykset toimivat puhtaalla omallatunnolla ympäristöä kunnioittaen ja korkealaatuisia lopputuotteita luoden. Laitilan Wirvoitusjuomatehtaan juomat valmistuvat tuuli-, Mum'sin käsityövoimalla. Löysimme yhtymäkohdan myös naisellisuudesta. Laitilan Wirvoitusjuomatehtaan pinkahtava Skumppa on nykynaisellisuuden poreileva ilmentymä juomahyllyllä. MUM’s taas on alusta alkaen työllistänyt naisia kehittyvissä maissa. Halusimme yhdessä luoda jotakin, jossa nämä kaksi asiaa kietoutuisivat toisiinsa.  

Yhteistyömme tuloksena syntyi naisellisuutta huokuva, MUM’sin Outi Puron suunnittelema uniikki käsilaukku, joka on valmistettu eettisten periaatteiden mukaisesti MUM’sin naisia työllistävällä työpajalla Intiassa. Sädehtivän helmikirjaillun käsilaukun kruununjalokivi on sen sisäänrakennettu yhden Laitilan ”Skumpan-menevä” tasku, joka varmistaa asianmukaisen kuljetuksen juhlajuomalle. Jokainen käsilaukku on yksilöllinen, sillä se on käsityönä valmistettu ja tekijänsä signeeraama.

Jokainen HELMI on uniikki, signeerattu ja valmistettu intialaisten MUM's-naisten käsissä.

Naisen käsistä suomalaisille naisille.

Malli: Minttu Mustakallio.

Mitat

Mitat (P x L x K) 20 x 30 x 20 Centimetre
Paino 5 Kilogram

Myös nämä tuotteet saattaisivat kiinnostaa sinua