Skip to main content
Tärkeä tiedote! Tiistaista 30.8.2022 lähtien 7-15kg mattotilaukset toimitetaan Suomeen yksilöllisesti express-kuljetuksena. Jokainen Mum's valmistuu tilauksesta ja tuotanto toimii pienissä kylissä mainiosti, vaan rahti ollut arvaamaton kohta kolme vuotta. Nyt toimitusaika nopeutuu huomattavasti. Tahdomme näin palvella teitä paremmin. Kiitos. 

Givenchy vintage villamekko ( sold)

Elegantti ja käyttämätön, kaunis Givenchy villamekko valmistettu Ranskassa. Mum'sin vintagelöytö. Mekossa yhä alkuperäiset laput kiinni ja kunto tosiaan kuin uusi. Väri sininen ja musta. Vintage ennen 2000-lukua.


300.00€

Lisätietoa tuotteesta

Elegantti ja käyttämätön, kaunis Givenchy villamekko valmistettu Ranskassa. Mum'sin vintagelöytö. Mekossa yhä alkuperäiset laput kiinni ja kunto tosiaan kuin uusi. Väri sininen ja musta. Vintage ennen 2000-lukua.

Koko IT 44, koko L Korkeus 95cm Leveys 40cm

Hubert Givenchy syntyi Ranskassa 1927. 

Vuonna 1953 aloitettuaan Givenchy merkkinsä hän tapasi näyttelijätär Audrey Hepburnin. Heistä tuli ystäviä ja Givenchy valmisti Hepburnille asukokonaisuuksia vuosikymmeniä.  Kuuluisimmaksi nousi kuitenkin musta mekko mitä näyttelyjätär käytti elokuvassa Aamiainen Tiffanylla. Mekon design sai inspiraationsa Coco Chanelin pikkumustasta mekosta, vaan Givenchy modernisoi klassikkoa. 

Alkuperäisesti mekon piti olla lyhyempi ja kohtauksessa jossa Hepburnin esittämä Holly Golightly astuu taksista mustassa Givenchy mekossaan on yksi muodin historian tunnistettavampia hetkiä 1900-luvulla. 

Vuonna 2018 Givenchyn designer Waight Keller suunnitteli Prinssi Harryn vaimo Meghan Marklen häämekon.

MUM's

Mum's syntyi Etelä-Afrikassa vuonna 2006, kun suomalainen Outi - kuvataiteilija ja äiti - teki yhteistyötä 15 paikallisen naisen kanssa. Yhteistyön tuloksena syntyi taideteoksia Suomessa järjestettyyn näyttelyyn. Teokset oli kaikki kudottu käsin Outin suunnitelmien ja designien pohjalta. Projekti tuki naisia, jotka tekivät työtä kotoa käsin. Koska kaikki osallistuneet olivat äitejä, projektin nimeksi tuli MUM's. 

Vuosien myötä Mum'sista muotoutui kestävän kehityksen tuotemerkki "Mum's Good with Goods", vastuuta ihmisestä ja ympäristöstä kantava, pohjoismaista suunnittelua ja perinteistä käsityötaitoa kaukana kehittyvissä maissa yhdistävä vahvasti arvosidonnainen design-yritys. Mum'silla on tuotantoa neljässä maassa - Intiassa, Etelä-Afrikassa, Kambodžassa ja Boliviassa. Kaikki tuotteet tehdään mahdollisimman pitkälti käsin, ja ihmiset tekevät työtä kotoa käsin säästäen näin matkakuluja ja luonnonvaroja. Jokainen Mum's valmistuu lähituotantona ja materiaalit paikallisia luonnon- tai kierrätysmateriaaleja. Jokainen Mum's on yksilöllinen ja Mum'sin tuotteessa on tekijänsä signeeraus.

HUOM. Valmistamme ja toimitamme mattoja ainoastaan tilauksesta, toivomassasi kokoluokassa. Nettikaupassa olevat kokoehdotukset ovat viitteellisiä ja koot perustuvat pohjoismaisiin olohuonemittoihin ja esittävät mattojen kuviot sellaisina kuin se suunnilleen kyseisessä koossa ovat. Toivottavasti niistä on mattokoon valinnassa teille apua. Tilauksesta valmistettavilla tuotteilla ei valitettavasti ole voimassa peruutus- tai palautusoikeutta.