Skip to main content
Written on July 31, 2020

Koronavirus ja Mum's

Seuraavat Mum'sin tilaukset saapuvat Suomeen syys/loka/marraskuussa. Kiitämme kaikkia asiakkaitamme suuresta kärsivällisyydestä ja ymmärryksestä, empatiasta meitäkin kohtaan. Ollaan toki yritys, vaan ihan vaan ihmisiä kaikki ja kaikki me teemme parhaamme- niin täällä kuin Intiassa ja Afrikassa siellä, missä Mum'sin käsityöläisten kodeissa Mum'sit valmistuvat.

Se on varma, että tilauksenne saapuvat. Odottamaan juuri nyt joutuu kuukausia. Vaan koko aika maailma aikatauluineen järjestyy ja pikkuhiljaa pääsemme taas kohtuullisiin toimitusaikoihin. Jos ei sitten taas tapahdu käänne huonompaan. Sairauksille emme vaan voi mitään ja on tärkeätä pysyä kotona, suojella iseä ja toisia, jotta pandemia ei leviäisi.

korona 2 Making of large Valhalla rug Mums design ethical korona 3

Mum's valmistaa kaikki tilauksensa aina uniikisti ja tilauksesta. Matot syntyvät pienissä kylissä Pohjois-Intiassa, varjostimet ja pientuotteet Afrikassa. Tällä hetkellä lentorahti ei kulje ollenkaan emmekä pysty lupaamaan teille normaaleja toimitusaikoja ( 9-14 viikkoa). Mum'sit matkaavat kohti Suomea laivarahtina ja sepä kestää, matka on pitkä. Normaalissakaan tilanteessa emme pysty kertomaan teille täysin varmaa toimituspäivää ja nytkin olemme jopa toimituskuukauden mainitsemisessa varovaisia. Pystymme varmasti lupaamaan vain sen, että mattonne tänä vuonna saapuvat. Ennemmin tai myöhemmin.

Lupaamme myös, että mitään emme teille enää lupaa. Emme voi luottaa siihen, että joku kertoo meille rahdin toimitusajan, joka sitten ei olekaan paikkansa pitävä, koska laiva ei pääsekään matkaan, koska ihmiset käsketty pysymään kodeissaan. Silloin ei työt luista eikä tavaroita laivaan pakata. Kaikki venyy.

 korona 5      korona 6      korona 1

Pyydämme kärsivällisyyttä ja ymmärrystä. Maailma on yhä rikkinäisempi muualla kuin mitä juuri nyt meillä Suomessa. 

Tilanne kun ei ole meidän syy, ei kenenkään syy. Valtiot suojelevat kansalaisiaan, jotta ihmisiä ei kuolisi. Siksi näin. Siksi joudumme odottamaan. Mattoja. Toimituksia. Tilauksianne. Mum'sit valmistetaan kaikki unikisti tilauksestanne juuri teille ja juuri sinulle. Meillä ei ole mahdollista palauttaa tuotetta tai peruuttaa kauppaa. Virheelliseti tuotteet on toki erikseen ja vaihtaakin voi, vaan kaupan purku ei ole mahdollinen. 

Maailma meillä Euroopassa alkaa pikkuhiljaa elpyä, vaan muualla maailma on yhä rikkinäisempi.

Kiitos ymmärryksestä tilaustenne odottamisessa.

Ilmarisissa 30.7.2020

Outi Puro

Mum'sin emo.

korona 4