Skip to main content
Written on August 30, 2022

Mattoja pikatoimituksena tilauksille 30.8.2022 lähtien

Mum's ei anna periksi, vaikka rahti tökkii ja aina vaan kiusaa. Kiusannut jo kohta 2,5 vuotta. Vaan niinpä se samainen rahti kiusaa muitakin kuin meitä. Ei olla ollenkaan ainoita.

Tsemppiä ihan kaikille, jotka maahan Euroopan ulkopuolelta tavara-aarteita tuovat. Ei ole ollut helppoa ei ja silti maailmassa suurempiakin murheita toki.

Olen tehnyt nyt ratkaisun ja olemme artesaaniyhteisön Intiassa kanssa sopineet, että tilaukset 30.8.2022 alkaen postitetaan Intiasta pikapakettina Suomeen. Siis mattosi saapuu yksittäisenä pakettina hetimiten, kun se valmistuu. Ei enää suurempia yhteisrahteja. Toki tämä on Mum'sille hintavaa ja syö meidän kanelipullaa ja juureen leivottua ruisleipäämme, vaan tahdomme ja meidän pitää palvella Teitä asiakkaita paremmin toimitusajoissa, jotka meistä riippumattomista syistä ovat arvaamattomia.

Kaikkea ei voi saada ja aina ei voi voittaa, mutta tämän kuljetusratkaisun myötä työtä taitaville tekijöillemme toivottavasti riittää ettekä te asiakkaamme joudu enää odottamaan mattojanne pitkiä aikoja. Minun ei myöskään tarvitse perustella monimutkaisen rahdin koukeroita, ja oma mielenikin kevenee ja ilahtuu tästä kovin. Sen minkä rahassa menettää voittaa mielenrauhassa.

Näinhän tämän olisi pitänyt mennä. Näin tämän kuuluukin mennä.

Toivottavasti nopeampi toimitusaika ja ratkaisumme on teillekin mieluisa.

Kaikki Mum'sin matot valmistetaan tilauksesta eikä niitä enää tarvitse odottaa. Kuljetusaika-arvio on noin kaksi viikkoa pikatoimituksessakin + tullausaika Intiassa. Matot valmistuvat aikataulussa. Hitaasti ja huolella, laadukkaana ja kestävänä. Yksiilöllisesti ja juuri sinulle.

Kiitos. ❤

Ystävällisin terveisin,

Päätöksestämme onnellinen,

Liedossa 30.8.22

Mum'sin Intian tiimi ja Outi