Skip to main content
Written on September 12, 2023

Mum'sin iloyliopisto esittää: LELUTYÖPAJA Turussa kaikenikäisille!

Halaus on maailman tärkeimpiä asioita. Opimme siihen jo pienenä ja halaus tekee hyvää kaikenikäisille. Voisiko sanoa että jokaisella meistä on ollut lapsena oma nalle tai pehmoinen ystävä jota rutistaa ja jonka viereen nukahtaa. Ehkä se oli nalle. Tervetuloa mummot ja papat lastenlapsineen, nuoret ystävineen, kaikenikäiset Mum'sin lelusuunnittelupajaan lokakuussa! Paja Turussa Mum'sin showroomilla!

 

TOY WORKSHOP

Mum'sin lelusarjan ovat suunniteleet lapset. Nyt tarjoamme mahdollisuutta jokaiselle - iästä riippumatta - tulla suunnittelemaan oma lelu yhdessä Mum'sin kanssa. Taiteilijatapaamisessa kuulet ripauksen taustaa Mum'sin lasten suunnitteleman lelusarjan takaa ja workshopin loppuaikana suunnittelemme lelun,  Mum'sin käsityöläisillä on mahdollisuus valmistaa. Näin suunnittelemasi lelu on uniikki ja työllistää käsityöläisen. Leluun saat myös Mum's- aitoustodistuksen tekijän signeerauksella.

Kurssin osallistumis 45/eur per kiva ihminen. Lisäksi jos tahtoo tilata lelun valmiina ja vastuullisesti Mum'sin artesaanien käsissä virkattuna niin hinnat osallistujille menevät osallistujille räätälöidyn spessuhinnaston mukaan seuraavasti:

Koko 15cm 25,-

Koko 30cm 45,-

Koko 45 cm 75,-

Koko 70cm ( kysy hintaa kallis on tai jotakin 250-300euroa riippuen suunnitelmasta )ulkomainen minikatalogi toys kopio

Voit valita lelullesi eri kokoja ja hinta lelulle määräytyy lelun koon mukaan. Tämä lelu on kuin taideteos, oma unelmalelusi mikä sopii niin kainaloon kuin kirjahyllylle. Lelun hinta ei siis sisälly workshopin hintaan.

 

Ensimmäinen ikinä avoin Mum'sin leluworkshop järjestetään Turussa Mum'sin showroomilla syysloma-aikana keskiviikkona 18.10.2023 kello 10-13. Samana päivänä kaksi pajaa. Iltapäivän paja alkaa kello 15 ja päättyy kello 18. Osallistumismaksu 45 euroa/ henkilö. Esittelyluento kestää noin 30 minuuttia ja sen jälkeen alkaa ohjattu työskentely. Tavoitteena on suunnitella vastuullinen ja turvallinen lelu. Suunnittelu tapahtuu piirtämällä ja käsityöläisemme käyttävät piirrosta apuna lelun valmistamisessa. Lelu valmistuu aidoksi pehmoleluksi Mum'sin artesaanien käsissä.Merenneito mermaid toysbykids lasten ekokoulu design kideko ALIIDA web

Kurssin hintaan ei sisälly valmista lelua vaan se tilataan erikseen. Lelua on mahdollisuus tilata eri kokoisena ja hinta määräytyy koon mukaan. Lelua ei tarvitse tilata heti vaan sen voi tilata myös myöhempänä ajankohtana. Huomioithan myös että kurssille osallistuminen ei edellytä lelun tilaamista. 

Kysy lisää ja ilmoittaudu mukaan kivalle kurssille This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.GIRAFFE toysbykids kirahvi lasten ekokoulu design kideko aaro 5v mums web

ulkomainen minikatalogi robotti kopio