Skip to main content
Written on May 23, 2021

Mum'sin uusi kotisovituspalvelu aloittaa Turun seudulla

Tuomme mallikappaleita kotiisi ja käymme noutamassa takaisin, jos asut Turun alueella. Saat fiilistellä kotona ihan rauhassa.

img_0454  img_9609 pare_thick_wool_rug_mums_finland_

Soitathan ystävällisesti 050 4450 864 tai viestillä This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. me autamme mieluusti!


Mum'silla on Showroom Helsingissä. Sinne on Turusta matkaa ja tänä aikana reissaaminenkin ehkä arveluttaa. Siksi tuomme Mum'sin liikkuvan showroompalvelun nyt Turun alueelle.

Ehkä olet miettinyt, että matto pitäisi syksyksi hankkia, vaan olisi tarve nähdä värejä ja tunnustella materiaaleia ja laatua ihan luonnossa. Nyt se onnistuu kotonasi. Mum'sin reippaat apulaiset auttavat!

Valitse katalogeista alla suosikkituotteesi, kerro ne meille ja tuomme mallikappaleita kotiisi sovitettavaksi. Kolmen päivän kuluttua  noudamme mallipalat takaisin. Palvelu on ilmainen eikä sitouta mihinkään. Tarvittaessa, jos niin toivot saat myös apua, jos pohdit matollesi esimerkiksi kokoa. Valmistamme mattoja myös mittatilauksesta ja toiveen mukaan räätälöitynä.

Toimitus ja mallikappaleiden takaisinnouto voidaan sopia täysin turvallisesti niin, että tuomme kotiovesi taakse toivomasi mallit ja noudamme samasta sovitusta paikasta. Turvavälein ja maskein toki.

Tässä uusin mallistomme katalogeissa. Klikkaa ja tutustu. 

KATALOGI, jossa tuotteet yksityiskohtaisine tiedoin:
https://mums.fi/images/catalogs/mums-full-catalogue-april-21.pdf

Mum'sin fiiliskatalogi 2021:
https://mums.fi/images/catalogs/MUMs-news-1-2021-y.pdf
 

Tuomme mallikappaleita kotiisi turvallisesti, turvavälein ja maskein. Voimme jättää paketin ovenne taakse ja noutaa samasta paikasta sovitusti. Pyydä meidät käymään! Viestitä This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Kiitos ja hyvä Turku!