Skip to main content
Kirjoitettu 02.08.2022

Älä ehkä osta meiltä! Do not buy from us!

FI / EN ( Englishg below) Ystävällinen tärkeä muistutus 2.8.2022!

Tarkempia rahtipäivityksiä löydät täältä ja ihan aina jos tuntuu, että tilauksen saapuminen mietityttää voi ja saa laittaa minulle viestiä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. Päivitän mieluusti tilannetta sitten aina sen hetken mukaan.

Muistuttaisin ystävällisesti myös, että kaikki Mum’sit valmistetaan vain tilauksesta ja juuri sinulle. Älä tilaa meiltä tuotetta, jos et ole valmis odottamaan sen valmistumista, tai odottamaan sen saapumista. Meillä tuotanto toimii moitteetta pienessä artesaanikyläyhteisössä yhteistyössä taitavien käsityöläisten kanssa. Rahti on pari viimeistä vuotta viivästynyt ihan aina emmekä voi luvata tilanteen paranemistakaan. Vaan se on totta, että looulta ja aina ihan kaikki tuotteet ovat perille Suomeen saapuneet.

Taas saapuu tulevana viikonloppuna rahti, mitä odoteltiin jo pari kuukautta sitten saapuvaksi. Siinä paljon tilauksianne ja olen ja olemme hyvin kiitollisia ihan jokaisesta niistä.

Lopulta, kun näitä maailman tai elämän mittakaavassa miettii, niin nämä toimitusongelmat suhteellisesti kuitenkin aika pieniä. Tilaa meiltä tuote tässä maailmantilanteessa vain, jos kestät, tahdot tukea vastuullisuutta ja laatua ja nimenomaan: jos jaksat odottaa.

 

Kiitos kaikille suuresta ystävällisyydestä ja kärsivällisyydestä pitkässä ja harmittavaisessa rahtilastin odottamisessa.

 

Muistutan myös ystävällisesti siitä, että meidän valmistamillamme tilaustuotteilla ei ole peruuttamis- tai palautusoikeutta. Jokainen tuote on uniikki ja siksi signeerattu. Toki virheet ovat erikseen. Niistä vastaamme tietenkin aina.

Kiitos ja hyvää elokuuta,

Ystävällisyydellä, Outi Puro

Mum’sin perustaja ja emo.

 

Same in ENGLISH:

A Kind and important reminder!

 

You can find freight updates on our blog, and if you feel that the arrival of an order is worrying you, you can send me a message at Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. , anytime. 

I'll gladly update the situation according to the moment.

I would also kindly remind you that all Mum's are made to order and just for you. Do not order a product from us if you are not prepared to wait for it to be finished, or wait for it to arrive. Our production works flawlessly in a small artisan village community in cooperation with skilled craftsmen. The cargo has always been delayed for the last couple of years, and we can't promise that the situation will improve. But it is true that eventually and always all the products have arrived in Finland.

Cargo will arrive again in Finland this coming weekend. This Cargo was expected to arrive a couple of months ago. That's a lot of your orders and I am and we are very grateful for every one of them.

In the end, when you think about these on the scale of the world situation or what's important in life, these delivery problems are relatively small.

Order a product from us in this world situation only if you want to support humanity, responsibility, quality and specifically: if you can wait.We do not have the right to cancel or return custom products manufactured by us. Each product is unique and therefore signed by its creator.

Thank you and happy August,

Kind regards,

Outi PuroFounder and mother of Mum's.