Skip to main content
Kirjoitettu 24.10.2019

Ei Sun raha maailmaa pelasta, vaan Sun puu.

Jokainen puu on paitsi kaunis, myös sitoo hiiltä ja toimii hiilinieluna. Kaupungissa puut puhdistavat ilmaa. 

Osa meistä on vanhempia ja kaikki me olemme jonkun lapsia. Koen, että Mum'sin metsäosakkeen omistajana pidät huolta ympäristömme, lastemme ja maapallomme tulevaisuudesta. Kuulostaa ehkä suureelliselle, mutta tottahan tuo kuulkaa on. Istutettu puu on ilmastolle, ilmalle jota hengitämme tärkeä ja jokaisesta myydystä metsäosakkeesta Mum's istuttaa ihan oikean puun. Vastineeksi osakeomistajuudesta sinä saat kotiisi "palan metsää"- Teresa Moorhousen suunnitteleman vastuullisesti valmistetun, käsityönä solmitun METSÄ-designmaton.

 

Metsäosakkeen voi lunastaa TÄÄLLÄ, jos pidät metsänvihreästä.

Jos mieluummin puhdas ja natural osake, löydät hänet TÄÄLTÄ.

Yhden osakkeen hinta 160,00euroa ja koko 90 x 90cm.

 Metsaa2 metsaa3

Metsä on metsä, mutta Mum'sissa Metsä on myös reilulla pelillä käsityönä solmittu designmatto. Metsä-mattoa voi tilata missä tahansa koossa. Pienin koko on yksi osake, eli kanttiinsa 90cm. Pikkuinen Metsä toimii mainiosti vaikka joulukuusen alla. Osakkeenomistajaksi pääset vain Mum'sin nettikaupassa.

Mum'sin METSÄ-osakkeen omistajana pääset Mum'sin erikoisjoukkoon, vastuullisuutta ja designia kuhisevaan iloiseen sisäpiiriin, jonka takana on ihan aito ja oikea tarina, vakava vastuu ihmisestä ja ympäristöstä. Osakkeen omistajana pääset tilaamaan uniikisti räätälöityjä tuotteita, toki on ystäväalennuksia ja yllätyslahjojakin. Olet aina Mum'sille erityinen, mutta osakkeen omistajana olet ihan spessuerityinen. Jokaista myytyä osaketta vastaan istutamme Sinulle ihan aidon oikean puun Liedon Ilmarisen kylään. Saat myös oman virtuaalipuun METSÄ-nettisivustollemme, nimesi puun alle. Nimesi alle kirjaamme maan, ja näemme minne kaikkialle maailmalle Mum'sin family levittäytyy. 

Onhan tässä mukana myös ihana unelma. Kun puita on monta syntyy Mum'sin metsä. Se on kaikille vapaa. Siihen mennee muutama vuosi, vaan puu kasvaa jokainen hetki. Niinkuin ihmisenä mekin, toivottavasti.

 PAGE HANDMADEAITI LAPSI INDIA LOW

Tiesithän, että Mum'sin tuotteiden valmistaminen työllistää ihmisiä vaatimattomassa kylässä Pohjois-Intiassa. Kutojillemme suurin ylpeyden aihe on, että he pystyvät työllään rahoittamaan lastensa koulunkäyntiä. Työtä tehdään kodin lähellä. Näin säästetään paitsi työmatkakuluissa pystytään myös hoitamaan perhettä.

Materiaali on aina paikallista ykköslaatuista. Metsä-matto on villaa. Meillä lampaat laiduntavat vapaana ja keritään eläinystävällisesti kerintäsaksilla. Tässä mainittava että emme missään nimessä käytä ajankäytöllisesti tehokasta, eläimelle kivuliasta mulesing-tekniikkaa keritsemisessä. Vanhimmat kudontapuumme ovat jo 300 vuotta nähneet käsiä työssä, kulkeneet aarteina suvussa. Artesaanimme ovat huipputaitavia, vaan heillä ei ole ollut mahdollisuutta opetella lukemaan tai kirjoittamaan, käydä koulua. Koska he pystyvät nyt pitkäjänteiseen ansaintaan valmistamalla meille muun muassa mattoja, niin lapsilleen he pystyvät antamaan mahdollisuuden opiskeluun. Tästä kiitos Sinulle joka metsäosakkeen tilaat ja työllistät. Tämä on lopulta aika tosi simppeli kuvio- hyvä siirtyy ihmiseltä toiselle.

Me täällä Pohjolassa pystymme tukemaan ihmisyyttä ja parempaa huomista valinnoilla. Ei Mum'sin Metsäosakkeessa ole kyse vain maton hankkimisesta kotiin. Siinä on kyse ihmisten työllistämisestä maissa jotka eivät ole "hyvinvointiyhteiskuntia". Työllistämme Intian lisäksi Etelä-Afrikassa, Kamputseassa ja Boliviassa. Näissä maissa pienen kylän asukkailla ei ole työttömyys,- tai asumistukea, saatikka äitiyspäivärahaa. He elävät hyvin pitkälle omavaraistaloudessa.

Metsäosakkeessa on kyse ihmisen tukemisesta, puiden istuttamisesta meille, lastemme tulevaisuudelle.

Suureelliselta voi kuulostaa vaan pienestä se suurikin puu ponnistaa. Jokainen puu on tärkeä.

 

Ei sun raha maailmaa pelasta. Se auttaa ihmistä. Sun puu voi maailman kyllä pelastaa.

Hengitetään yhdessä metsää.

 

Rakkaudella,

Neljä ihanaa lasta synnyttänyt Mum'sin emo Outi.

Teresa moorhouse forest rug design finnish net949913C6 C23F 475D 9F02 C6BB9FB405F1 sertifikaatti low

METSAOSAKE sertifikaatti