fbpx
Kirjoitettu 12.09.2021

Sisustussuunnittelija Kati Laiturin suosikkimateriaali on villa.

Lietolainen sisustussuunnittelija ja sisustusputiikin omistaja Kati Laituri valitsi viisi suosikkia Mum'sin mallistosta. Katin sydäntä lähellä ovat etenkin luonnonmateriaalit. Katin yritys Kotilaituri tarjoaa sisustussuunnittelua kaikenkokoisiin kohteisiin ja tarpeisiin.

" Suosin luonnonmateriaaleja kodin sisustuksessa niiden toimivuuden ja tunnun vuoksi. Villa on yksi suosikkimateriaalini, ja omissa kodeissani villamattoja on keittiössä ja olohuoneessa. Villa hylkii likaa ja on miellyttävän tuntuinen jalan alla.  Paksummat villamatot myös akustoivat."

- Kati Laituri .   

TADAA ja Katin viisi suosikkia ovat seuraavat:

KOKO IAKSI res 72

1. Koko Iäksi ( For the whole life)

Kati kertoo, että nimensä mukaisesti heillekin kotiin on tämä matto ostettu koko iäksi ja se sopii moneen sisustukseen ja kotiin. Plussaa siitä, että isossakin koossa ohut villamatto on kevyt. Ihanaa myös, että suunnittelijoina ovat turkulaiset Saana ja Olli. Tähän Mum's pienenä huomiona lisää, että kun Koko Iäksi mattoa alettin aikoinaan valmistamaan, niin ensimmäisen koskaan tilatun maton tilasi juuri Kati. Koko Iäksihän on ollut kautta aikojen yksi Mum'sin suosituimmista kuoseista ja matoista. Katin tyylisilmä tunnistaa tämän päivän ja tulevaisuuden klassikot.

FOREST green teresamoorhouse METSA rg wool villamatto matto NORDIC sisustus LOW

Materiaalina villa on Katin suosikki. Kodeissaan Katilla on villamattoja keittiössä ja olohuoneessa. Villa hylkii likaa ja on miellyttävän tuntuinen jalan alla. 

2. Metsä matto

Kati rakastaa metsää ja puita. Maton pehmeä kohokuvio tuntuu ihanalta jalan alla ja muistuttaa metsän maadoittavuudesta. 

TOUKO on LATTE

3. Touko

 Maitokahvin värinen matto mustalla kuviolla on ihana kierrätyspuuvillainen ja ohut matto moneen tilaan.

 

KESANTO rug nordic simplicity interior finnish rug matto natural MS web KESANTO simplicity nordic scandinavian interior inspiration rug natural web

4. Kesanto

Paksu, kasviväreillä värjätty luonnonvärinen matto huokuu villan ylellisyyttä. 

Kati tykästyi myös siihen, että mattoon sopivia kasviväreilä värjättyjä tyynyjäkin löytyy useampi malli.

AINO EINAR FOTO

5. Aino & Einar

Suomalaisuutta henkivä matto upottavan pehmeää ja lämmintä villaa. Kati näkee tämän ehdottomasti isona mattona. 

 

Katille paksut villamatot ovat käytännöllisiä siksikin, että ne paitsi lämmittävät myös akustoivat. Suunnittelijana Katille on Mum'sin matoissa  tärkeää kattava kokovalikoima ja mahdollisuus tilata monia mattoja myös omilla mitoilla, käsityönä tehdyt uniikit tuotteet ja eettinen toimintatapa.

Myös Mum'sin äiti Outi saa kiitosta. "Outi tietää ja tuntee matonkutojat ja huolehtii mattojen matkan niiden synnystä tarvittaessa asiakkaan lattialle saakka ♥"

Katin valinnoista -10% ale voimassa 19.9.2021 asti. Ale niin uusille kuin kaikille muillekin asiakkaillemme ja koskee myös tilauskokoja. Käytä kassalla koodia KATINALE10. Toimitus marraskuun lopussa/ joulukuun alussa 2021. Lisätietoa Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

KATI LAITURI sielukasmedia

Photo Sielukasmedia

Kati' s website and shop. TÄÄLLÄ.

Kati instagram @katilaituri

 

Kesäisin Katin on voinut treffata kesäpuodissaan Hangossa. Liedon Ilmarisissa Katilla on sekä koti että ihanuuksia tarjoava sisustusputiikki Kotilaituri.